1/10/09

Τρέξτε για να (μας) …σωθούμε.

Αυτά είναι τα κόμματα και οι συνδυασμοί κομμάτων (28 τον αριθμό) που υπέβαλαν αιτήσεις συμμετοχής στις Βουλευτικές εκλογές για να τους ψηφίσουμε:

1) Νέα Δημοκρατία (ΝΔ) (Κ. Καραμανλής) (λες να είναι ο τελευταίος Καραμανλής υποψήφιος για πρωθυπουργός; Ερώτηση γιατί ο μικρός υιός αργεί ακόμα, Δημοτικό πάει αλλά κανείς δεν ξέρει)

2) Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) (Γ. Παπανδρέου) (Γ.Α.Π. ο της Μάργκαρετ είναι το καλό "παιδί", για τη μαμά του)

3) Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ) (Α. Παπαρήγα) (τους "ρούμπωσε" με το καλό μακιγιάζ και το "σικάτο" ντύσιμο στην χθεσινή κεντρική συγκέντρωση)

4) Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) (Α. Τσίπρας) (+10 ακόμα αρχηγοί από τις συνιστώσες. Τελευταίες πληροφορίες λένε ότι δεν συμμετέχει η συνιστώσα Καίτη)

5) Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑ.Ο.Σ.) (Γ. Καρατζαφέρης) (ωχ!! δεν σχολιάζω Τον Αυτοδημιούργητο, ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ την επόμενη μέρα !!! χιούμορ κάνω γ..ω τα ξερονήσια μου)

6) Οικολόγοι Πράσινοι (εκτελ. επιτροπή, Ε. Ζώτου, Α. Λεμπέση, Ν. Χρυσόγελος, Ιωάννα Κοντούλη, Ι. Παρασκευόπουλος, Μιχ. Πετράκος) (σε ποια "καρέκλα" θέλουν να κάτσουν μαζί όλοι αυτοί; Λες να έχουν κάποια Καμασούτρα στάση που δεν υπάρχει σε βιβλίο και θέλουν να μας την δείξουν;)

7) Μαρξιστικό - Λενινιστικό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος (Μ-Λ ΚΚΕ) (Αν. Παπαδόπουλος, Π. Κουφοβασίλης) (με ατού την σωστή γραφή γιατί και ο Μάρξ και ο Λένιν γράφονται με ΚΕΦΑΛΑΙΑ)

8) Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕμλ) (Γ. Κωνσταντόπουλος, Σ. Αγκούτογλου, Β. Σαμαράς, Η. Καμαρέτσος) (δεν βάζουν μυαλό, αιωνίως ανορθόγραφοι και "διασπαστές" για τους ΜουΛούδες)

9) Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ Τροτσκιστές) (Σαμπετάι Μάτσας, Σάββας Μιχαήλ) (αυτή η εμμονή στον Τρότσκι τελικά είναι αρρώστια, έτσι;)

10) Δημοκρατική Αναγέννηση (Σ. Παπαθεμελής) (Ο τεράστιος, όχι σε ύψος ρε παιδιά. Ο άφθαρτος, ακόμα κατάμαυρο είναι το μαλλί του. Ο "επιτυχημένος Υπουργός", δεν θυμάμαι, ήταν υπουργός με το ΠΑΣΟΚ ή με την ΝΔ; κολωτούμπες είναι αυτές που να τις θυμάσαι)

11) Ένωση Κεντρώων (Β. Λεβέντης) (επιμένει ο πρόεδρος να χάνει χρήμα, λυπηθείτε τον θα μείνει στον "άσσο")

12) Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή (Ν. Μιχαλολιάκος) (τα καλύτερα "παιδιά" της πιάτσας, αναλαμβάνουν και "συμβόλαια")

13) Δημοσθένης Βεργής - Έλληνες Οικολόγοι (Δ. Βεργής) (πάλι γυμνός;)

14) Οικολόγοι Ελλάδας- Κ. Παπανικόλας - Πολιτική Κάθαρση (Κ. Παπανικόλας) (μάλλον πάει καλά το μαγαζί στην Πανεπιστημίου για να επιμένει ακόμα)

15) ΟΑΚΚΕ Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ (διοικούσα επιτροπή: Γ. Ζαφειρόπουλος, Δ. Γουρνάς) (από το ανέκδοτο: Να οργανωθούμε παιδιά! Να οργανωθούμε !)

16) Κοινωνία (Εμμ. Βολουδάκης) (δεν πιστεύω να είναι οι φίλοι του Καζαντζίδη και ο τίτλος να είναι από το τραγούδι του Στέλιου)

17) Δημοκρατικοί (Μ. Μελετόπουλος) (μέχρι το 2013 θα τον "βλέπουμε" αυτόν γιατί μετά σταματάνε οι επιδοτήσεις της ελιάς από την μαμά ΕΕ)

18) Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) (διοικούσα επιτροπή 12 ατόμων) (αυτοί περάσανε τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α σε αρχηγούς)

19) Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας (Γ. Κόκκας) (δεν πιστεύω να έχει σχέση με την γνωστή Κόκα)

20) Φως - Αλήθεια - Δικαιοσύνη (Κ. Μελισσουργός) (Φως-Νερό-Τηλέφωνο ή μέλι έχει ο μελισσουργός τελικά;)

21) Μέλλον των Ελλήνων (Μ.Τ.Ε.) - Υπηρέτες του Ελληνικού Λαού (Υ.Τ.Ε.Λ.) (Ν. Σκοπελίτης) (οι υπηρέτες είναι με stage ή με μπλοκάκι;)

22) Φίλοι του Ανθρώπου (Κ. Σταμούλης) (λες να έχουν και σκύλο;)

23) Περιφερειακή Αστική Ανάπτυξη (Π.Α.Α.) (Ν. Κολίτσης) (του βγάζω το καπέλο, αν φορούσα, ο άνθρωπος είναι ΑΣΤΟΣ και το λέει)

24) Νέα Ελληνική Δημοκρατία (Ν. Λάσκος) (μήπως εννοεί ότι η στο Νο 1 ΝΔ δεν είναι Ελληνική; Μήπως ξέρει κάτι και δεν το λέει και σ' εμάς;)

25) Παλαιά Δημοκρατία (Α. Δασκαλόπουλος) (εκτός από παλιοδημοκράτης μήπως είναι ο του ΣΕΒ αυτός;)

26) Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση (Κ.Ο.Τ.Ε.Σ.) (Ν. Λούβρος) (πολύ ακριβός τρόπος να κάνεις χιούμορ, εκτός κι αν είναι δικό του το μουσείο στην Γαλλία οπότε….)

27) Που είσαι Παπαδόπουλε - Κόμμα Ελλήνων Αλλοδαπών - Τρομοκρατείστε τους Τρομοκράτες (η αίτηση συμμετοχής κατατέθηκε χωρίς να έχει προηγηθεί ίδρυση κόμματος και χωρίς αρχηγό) (αυτό κι αν είναι αναρχία, αλλά αναρχικοί με Παπαδόπουλο;)

28) Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.) (Μ. Τζαλαζίδης) (μάλλον σε λάθος χώρο έβαλε την αγγελία του ο "τύπος")


Όπως αντιλαμβάνεσθε, από "ψώνια" και "καρεκλάδες" πάμε καλά, όπως επίσης και από αναχώματα της αστικής τάξης για διασπορά ψήφων, εμένα όμως μου λείπει το κόμμα των Κυνηγών. Τι έγινε παιδιά, μείναμε από σκάγια ή έχει λήξει η κυνηγετική περίοδος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου